Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 22. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Zortam MP3 Media Studio Pro

Zortam MP3 Media Studio Pro
Redaksjonen Download

MP3 eksperten
Zortam MP3 Media Studio Pro er en pakke som håndterer alle oppgaver knyttet til MP3-filer. Den inneholder flere moduler:

 • MP3 Auto Tagger
 • MP3 Organizer
 • ID3 Tag editor
 • MP3-Player
 • MP3 Normalizer
 • CD Ripper
 • MP3 WAV Converter

  Grensesnittet er godt organisert og sikrer enkel håndtering. Ved oppstart skannes datamaskinen for MP3-filer, eller du kan importere fra iTunes-biblioteket. Alle filene blir listet opp med informasjon som artist, tittel, album, sjanger, år og annet.
  Det er også en musikkspiller som viser sangtekster, hvis de er tilgjengelige og samt en rekke interessante effekter. Du kan også lage spillelister ved å dra og slippe ønskede sanger rett inn i programmet.
  Med funksjonen Autotag er det mulig å automatisk identifisere MP3-filer og lage albumcover og andre metadata til filene. Batch
  prosessering gjør det mulig å automatisk tagge mange filer samtidig.
  Du kan enkelt organisere filene til et fullt søkbart MP3 bibliotek. Det er mulig å endre eller fjerne tagger ved å klikke på sangen, som åpner dialogboksen. Her kan du legge inn ulike detaljer. Programmet er også i stand til å normalisere volumet av alle sporene, slik at hver sang vil ha samme volum uten forstyrrende forskjeller mens du lytter.
  Du kan konvertere musikk-CD til MP3-filer og rippe musikk fra CD til en digital versjon eller hente direkte fra YouTube.
  Denne verktøykassa er godt utrustet for organisering og redigering, og kombinerer flere nyttige verktøy som ID3. Da kan du søke i online databaser for relevante metadata, noe som gjør bibliotekene til enkle å vedlikeholde.
  Bli med i konkurranse om en lisens.

Send svar på spørsmålene under til support@hjemmepc.no med følgende tekst i emnet: «Zortam»
1. I hvilket land er Zortam utviklet
2. Hvor mange ulike versjoner av Zortam finnes?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Zortam MP3 Media Studio Pro

Zortam MP3 Media Studio Pro

Submit a Comment