Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 20. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Workspace Macro Pro

Workspace Macro Pro
Redaksjonen Download

Drømmen om automatisering

En robot hadde kanskje vært tingen, eller kanskje ikke. Uansett så har hvert år frem til nå, vært full av utvikling. Vi automatiseres hver dag enten vi vil eller ikke. Synes personlig ikke det er lenge siden jeg programmerte noen snutter i C++ for å gjøre hverdagen enklere. Nå har jeg til og med en kompis som har fått seg papirløs do. For meg virker dette fremdeles litt fremmed, med noe som både vasker og føner der nedentil. Uansett, vi tvinges inn i det, og vil om noen år virke merkelig å ikke være en del av.

La oss komme til saken. Workspace Macro Pro er et program som ikke tørker deg i baken, men likevel bidrar til automatisering av ulike prosesser. Her kan du spille inn alt du skriver på et tastatur eller hvordan du beveger musa. Alt i den hensikt å kunne gjenbrukes til samme operasjon, litt lenger ned i gata. Dette kan skje manuelt eller ved gitte intervaller som du setter. Gjentatte handlinger som for eksempel å endre navn på en gruppe med filer, legge til en endelse eller noe i forkant, kan raskt utføres og tilpasses dine ønsker. Du trenger ikke noe bakgrunn innen programmering for å skape noen automatiserings oppgaver. For å få litt hjelp med å komme i gang kan du gjøre lurt i å benytte noen maler. Disse kan du enten bruke som de er, eller du kan tilpasse de videre. En slik automatisert handling kalles også en Macro. All aktivitet kan deretter avspilles og korrigeres. Ingen tvil at programmet kan være behjelpelig for deg som vet du gjør gjentagende handlinger.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment