Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 21. juni 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Workflowy

SMART+ nr 9 (september) er i salg nå!
Redaksjonen Download

Workflowy

Organisering av hverdagen og lister

Et interessant verktøy for å få bedre oversikt og handlinger som du putter inn i en liste. Det kan være alt fra påminnelser og handlelister, til større prosjekter. Det skrytes videre at utviklerne bak Slack brukte dette verktøyet i sin begynnelse. Det er to versjoner av programmet, en gratis og en hvor du betaler ca. 500 kroner per år. Programmet er webbasert og jobber ut fra en responsiv webside, noe som betyr at det enkelt kan brukes på alle enheter. Dette er en type app du blir glad i, men likevel sliter med å skjønne helt hvordan skal brukes. Det har potensiale og med litt innsats kan det faktisk gi god oversikt. For å sette deadlines er det ikke egne felter, men anbefalt å skrive inn som tagger slik #31.07.2017 og deretter sortere etter disse.

Programmet er enkelt i bruk. Bare begynn å skrive og teksten forvandles til en punktliste. Du kan legge til flere lister, samt også flette en punktliste inni en annen, noe som tilsvarer innrykk i vanlig teksthåndtering. Det som er utrolig kjekt er at utviklerne bak programmet har fått med seg de fleste Windows snarveier inn i nettleser vinduet. Det er dermed omtrent som å jobbe i en tekstbehandler. Fra en egen meny kan du markere teksten og få opp valg for å eksportere, endre status, kopiere eller slette. Dette er nyttig når du er i et prosjekt og raskt ønsker å sette en deloppgave som ferdig. Du kan dra og slippe oppgaver over og under hverandre ved å ta tak i et håndtak, eller du kan sortere ut fra tagger som er gitt. Det finnes gode videoer for å hjelpe deg å komme i gang med programmet og vi anbefaler dette. Med Pro versjonen får du med lagring til Dropbox og en ubegrenset liste. Men dette gjør du først etter å ha blitt forelsket i programmet.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment