Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

WebSite X5 Suite – demo

WebSite X5 Suite – demo

Komplett startpakke

Komplett pakke med verktøy for deg som skal håndtere et nettsted med butikk.

WebSite X5 Suite består av WebSite X5 Evolution 9, Ashampoo Photo Commander 10 og SendBlaster Express 2. Til sammen kan du med disse programmene lage og publisere websider, organisere og optimalisere bildesamlinger og til og med gjøre markedsføring via e-post. På YouTube kan du søke opp videoer som presenterer egenskapene til de enkelte programmene som er en del av den totale pakken med verktøy.

Navnet WebSite X5 er tuftet på at du følger 5 trinn. Hvert trinn har blitt spesialdesignet for å gjøre det enkelt å få proffe resultater med minst mulig innsats, slik at du slipper å betale andre for å gjøre jobben. Først velger du design på ditt nettsted blant de over 100 malene i pakken. Så velger du layout til ditt nettsted. WebSite X5 er designet for å håndtere alt fra en enkel webside, til et komplekst webområde med mange svært detaljerte sider. Layout-funksjonen skal gjøre organisering av nettsteder enkelt.

Tredje trinn er å legge inn innhold. WebSite X5 har en egen palett med verktøy for å legge inn alt av tekst, bilder, animasjoner, video og mye mer. Det meste kan gjøres med dra-og-slipp-metoden.

Fjerde trinn er å velge avanserte funksjoner, som å justere innstillinger som kan forbedre utseendet på menyene, eller gjøre det enklere for besøkende å navigere rundt på nettstedet.

Femte og siste trinn er selvsagt publisering av nettstedet på internett. Den innebygde FTP-motoren skal gjøre dette lekende enkelt.

Programmet laster du ned her (Du trenger brukernavn og passord fra HjemmePC nr. 3. 2014).

BoxShotEV9_EN_lres

Submit a Comment