Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

WebSite X5 Compact 11

WebSite X5 Compact 11
Redaksjonen Download

En intuitiv Web-snekker
Denne utgaven tilbys en solid og enkel metode for å lage nettsider, blogger og nettbutikker uten noen spesielle ferdigheter. Håndteringen av programmet er ganske enkel selv for nybegynnere. Prosessen med å opprette en web er delt på fem trinn som er utviklet for å oppnå profesjonelle resultater med minimal anstrengelse. Hvert nytt prosjekt får et navn, nettside tittel med URL-adresse, en beskrivelse, ikon og relevante søkeord, som vil forbedre søkemotorens resultater. Du kan velge et motiv fra mange tilgjengelige maler, eller opprette en ny med egne valg og behov. For enklere navigering, finnes maler i ulike kategorier i henhold til målrettede formål, som eiendom, reise, reiseliv, natur, mobil, bygning, skjønnhet, hobby, underholdning, dyr og annet. Du kan detaljere stilen til hver mal slik du ønsker. Det er mulig å definere alt fra struktur og tekst, topp- og bunntekst, menyer, musehandlinger, pop-up-vinduer og e-layout.
Neste trinn gjør det mulig å lage et web kart ved å definere menynivå og undernivåer, og presentere alle sider som eksisterer på nettstedet. Du kan bestemme innholdet på hver side og plassere tekst og bilder, lage gallerier, sette video og lydfiler, flash-animasjoner, kart, sosiale nettverk ikoner eller HTML-kode. Bruk av disse alternativer, gjør at programmet også legger til velkomstside, reklamebudskap og blogg. Siste delen omfatter eksportalternativene. Du kan enten publisere nettstedet på internett via en FTP-tilkobling, eksportere nettstedet til harddisken eller CD, DVD eller USB, samt eksportere prosjektfilen i en mappe. Før opplasting, lar programmet deg forhåndsvise området for å sikre at alt fungerer som det skal, og for å unngå noen problemer senere.
Dette geniale programmet gir god mulighet til å skape profesjonelt utseende på et nettsted uten problem. Programmet krever heller ingen spesielle ferdigheter på koding.

Start Menu X laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 4 (april) 2016.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Submit a Comment