Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 14. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Virtuosa

Virtuosa
Redaksjonen Download

Komplett mediespiller
Virtuosa er en alt-i-en mediespiller som støtter standardlyd- og videoformater og gjør det mulig å rippe, konvertere, spille, mikse, normalisere, organisere, visualisere, brenne, samt skrive ut etiketter. Funksjonelt grensesnitt som er enkelt å forstå, selv for nybegynnere, alt pent organisert.
De viktigste funksjonene er tilgjengelige gjennom et praktisk sett med knapper, og hver eneste funksjon åpnes i et eget lite vindu. Layout og visualisering kan ytterligere tilpasses med ekstra design og plugins, som forbedrer utseendet og gjør opplevelsen mye morsommere. Programmet viser automatisk innhold av CD eller DVD, klar til å bli spilt eller importert. Hele prosessen med å legge til filer er rask og smidig, med informasjon om spor, artist, tittel, lengde, cover og spilleliste. Ripping utføres i høyhastighet med automatiske konvertering av spor til MP3 eller WMA.
Det er en mulighet for å hente ekstra informasjon om det enkelte spor fra internett. Virtuosa spiller lyd (MP3, WMA, WAV, Dolby AC3, Vorbis, Midi, Mod, ASX og flere), men også videoformater (WMV, AVI, MP2, QuickTime, Video CD, Mpa, Video DVD, DivX, MPEG) med overlegen lydkvalitet, takket være integrerte dekodere. Du kan også bruke det for kategorisering av musikk eller film hvor du kan legge til presise attributter til hver fil. Brukeren kan sortere det etter tittel, artist, album, sjanger, format, mappe, størrelse og mer, med støtte til å bygge ekstra store databaser. Dessuten kan du opprette ubegrenset antall spillelister ettersjanger, tema, stemning og artist.
Programmet er veldig praktisk til å konvertere filer i wav, wma, ogg og mp3, og kan også lagre lyddelen av videofiler til lydfiler. Normaliseringen justerer volumnivået for jevnere reproduksjon uten åpenbare overganger, noe som er svært nyttig for spillelister. Programmet kan også fade inn og ut mellom blandede sanger. Mye potensial kombinert med enkelhet gir et program som definitivt fungerer godt som en virtuell jukeboks.

Virtuosa kan lastes ned her. Du trenger passord fra HjemmePC nr. 3 2015 (mars).

Virtuosa_59187

Submit a Comment