Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 12. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Virtuosa Jukebox Silver

Virtuosa Jukebox Silver
Redaksjonen Download

Komplett mediespiller
Virtuosa er en alt-i-en mediespiller som støtter standard lyd- og videoformater og gjør det mulig å rippe, konvertere, spille, mikse, normalisere, organisere, visualisere, brenne, samt skrive ut etiketter. Et funksjonelt grensesnitt som er enkelt å forstå, selv for nybegynnere, alt pent organisert. De viktigste funksjonene er tilgjengelige gjennom et praktisk sett med knapper, og hver eneste funksjon åpnes i et eget lite vindu. Layout og visualisering kan ytterligere tilpasses med ekstra design og plugins, som forbedrer utseendet og gjør opplevelsen morsommere. Programmet viser automatisk innhold av innsatt CD eller DVD, klar til å bli spilt eller importert. Hele prosessen med å legge til filer er rask og smidig, med informasjon om spor, artist, tittel, lengde, cover og spilleliste. Ripping utføres i høy hastighet med automatiske konvertering av spor til MP3 eller WMA. Det er en mulighet for å hente ekstra informasjon om det enkelte spor fra internett.
Virtuosa spiller lyd (MP3, WMA, WAV, Dolby AC3, Vorbis, Midi, Mod, ASX og flere), men også videoformater (WMV, AVI, MP2, QuickTime, Video CD, MPA, Video DVD, DivX, MPEG) med overlegen lydkvalitet, takket være integrerte dekodere. Du kan også bruke det for kategorisering av musikk eller film hvor du kan legge til presise attributter til hver fil. Brukeren kan sortere etter tittel, artist, album, sjanger, format, mappe, størrelse og mer, med støtte til å bygge ekstra store databaser. Dessuten kan du opprette ubegrenset antall spillelister etter sjangere, tema, stemning og artist. Programmet er veldig praktisk til å konvertere filer i wav, wma, ogg og mp3, også lyddelen av videofiler til lydfiler. Normaliseringen justerer volumnivået for jevnere reproduksjon uten åpenbare overganger, noe som er svært nyttig for spillelister, men programmet kan ytterligere fade inn og ut mellom blandede sanger.
Mye potensial kombinert med en enkelhet, som definitivt fungerer godt som en virtuell jukeboks.

Virtuosa Jukebox Silver laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 2 (februar) 2016.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Virtuosa Jukebox Silver

Virtuosa Jukebox Silver

Submit a Comment