Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 13. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Total doc converter

Total doc converter
Redaksjonen Download

Konverter mellom ulike filtyper
TotalDoc Converter er et kraftig verktøy for å konvertere dokumenter fra Word, doc, docx, DOCM, RTF, RVF, eller TXT-format til HTML, PDF, XLS, JPEG, TIFF og tekst. Bortsett fra det, støtter det gruppebehandling som gjør det mulig å konvertere tusenvis av filer i bare noen få klikk. Layouten i dokumentet forblir fullstendig bevart fordi programmet skaper en nøyaktig kopi av kildefilen i et nytt format. En annen verdifull fordel, er muligheten til å kombinere flere av kildefilene til en enkelt fil. Ved start av programmet blar du gjennom filer og mapper for å velge de filene du vil konvertere. For å gjøre hele prosessen enklere, det er et forhåndsvisningsvindu for dokumentene.
Neste skritt er å velge ønsket format gjennom ikoner som vises på topp: RTF, docx, xls, JPEG, PNG, TIFF, HTML, XHTML, PDF og TXT. Flere alternativer åpnes i veiviseren hvor du kan velge destinasjonsmappen eller velge å bruke kildemappe for lagring. Programmet gjør det mulig å sette opp en standard for font og størrelse, samt justering av topp- og bunntekst, posisjon og marger. Du definerer videre egenskapene til papirstørrelse og retning, med marger.
For JPEG-bilder finnes det flere alternativer for kvalitet og justering av bildet. Total Doc Converter bevarer de originale dokumentegenskaper som forfatter, stikkord, emne og tittel. De originale filene kan du velge om du ønsker å beholde, eller om programmet skal slette de etter konvertering. Etter å ha samlet all informasjon, som veiviseren har behov for å vite, kan konverteringsprosessen begynne.
Du kan også kjøre programmet fra kommandolinja, noe som oppfyller behovene til avanserte brukere. For å motta fullversjon skal du sende en epost til support@hjemmepc.no med emnet «Fullversjon Total Doc Converter».

Total doc converter laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 7 (juli) 2016.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Total doc converter

Total doc converter

Submit a Comment