Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 20. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

SwiftSearch

SwiftSearch
Redaksjonen Download

SwiftSearch

Søk med lynets hastighet

Skriv søkeparametere og resultatet er på raskt på vei

Windows 8 har innebygd et bra søkeverktøy, og du kan lære en del triks ved å lese veivisere for dette på nett. Men det er ikke alle som har (eller vil ha) Windows 8, og selv om du har det, er det ikke like optimalt som SwiftSearch. Dette programmet er merkbart lite i både størrelse og ressursbruk, samtidig som det utfører søk i lynets hastighet.

Du kan finne enhver fil på enhver diskstasjon på tiden det tar å lese denne setningen. SwiftSearch trenger ikke å installeres, men starter så snart du dobbeltklikker på fila.

Programmet havner dermed innunder kategorien portabelt, hvilket betyr at det er enkelt å starte selv fra en USB stikke. Nettopp det å ha gode verktøy på en USB stikke, er å anbefale. Alt du gjør er å skrive inn søkeparametere og deretter klikke på knappen «søk». Teknologien som benyttes er ikke undersøkt i detaljer, men programmet lager ikke en indeksfil, noe Windows søk gjør. Men det er på tross av dette meget raskt. I tillegg finnes en rekke uttrykk som kan benyttes for å gjøre søkene mer eksakte. Disse må studeres noe før bruk. Klikk Help -> Regular Expressions for en rask oversikt over de utrykkene du kan benytte. Helt perfekt er ikke programmet. Du kan ikke utføre sortering på filtype, for å skille mellom Word og bildefiler. Videre kunne det vært nyttig å ikke måtte søke gjennom hele disken, men velge mapper. Dog med dette sagt, så anbefales programmet, spesielt for deg som liker å ha med deg en USB stikke med nyttige verktøy

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment