Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 15. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Sticky Password

Sticky Password
Redaksjonen Download

Huskelapp med alle passord
Har du utfordringer med å huske passord til alle de ulike nettstedene du bruker, så bør du vurdere en medhjelper til å håndtere dine passord. Hvis du ikke bruker en slik medhjelper, er et alternativ å bruke samme passord til flere steder. Dette er i prinsippet en dårlig løsning, som gjør alle kontoene dine usikre. Får noen tak i dette, kan mye skade bli utført. Sticky Password er ikke like kjent som sine konkurrenter som Lastpass eller 1Password, men likevel her får du et komplett sett av funksjoner på både mobile og stasjonære plattformer, og backup i skyen, samt synkronisering på tvers av flere enheter.
Det inkluderer også muligheten til å synkronisere enhetene innenfor hjemmet via det lokale nettverk, noe som sikrer data ekstra godt. Det intuitive brukergrensesnittet gjør Sticky Password til et godt valg av denne typen medhjelper, og inneholder nok teknologi selv for avanserte brukere.
Programmet inneholder to-faktor autentisering. For smarttelefoner og nettbrett, er Sticky Password en app tilgjengelig i Apple og Google Play app butikker. Sticky Password utvidelsen fungerer med et dusin forskjellige nettlesere – ikke bare Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer og Apple Safari, men også mindre brukte nettlesere som Comodo Dragon, Opera og Pale Moon.
Når installasjonen er ferdig, starter programmet og veileder deg gjennom installasjonsprosessen. Når programvaren er installert, må du velge et hoved passord. Dette er det eneste passord som ikke vil bli lagret andre steder enn i minnet ditt. Hvis du glemmer det, kan ikke Sticky Password gjenopprette det for deg, og i motsetning til enkelte andre passord verktøy, kan du heller ikke tilbakestille passordet ditt.
Klikk deg inn på denne linken for å få fullversjon i ett år: stickypassword.com/lp/hjemmepc
Du må aktivere en ny konto innen 31.5.2017

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment