Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 18. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Steganos Password Manager

Steganos Password Manager
Redaksjonen Download

steganos_22888Enkel passordadministrator

Passord og PIN-koder er meget viktig å beskytte, så oppbevaringen bør kreve ekstra forholdsregler. Steganos Password Manager er et program som er spesielt designet som et trygt og beskyttet arkiv for alle passord. Videre kan programmet skape sikre passord automatisk.

Programmet gir sterke uknuselige koder og bidrar til å unngå vanlige feil som å bruke samme eller lignende passord overalt, noe som gjør brukerens identitet sårbar. Med hjelp av Steganos Password Manager, er det kun ett master passord å huske.

Du kan opprette passord beskyttede «nøkkelringer» og legge til ulike kategorier med passord detaljer. Hvert brukernavn og passord har beskrivelse, webadresse og notater. Bankkonti data har egne skjemaer med alternativer for å lagre kontonummer, IBAN og PIN-koder. Seksjonen for kredittkort tilbyr å skrive inn informasjon om kortholderen, kredittkortnummer, PIN, bekreftelseskode og validerings datoer.

Lagrede data er kryptert og forblir sikre og kan ikke nås uten masterpassordet. Programmet gjør det også mulig å lage bærbare versjonen så alle passord detaljer kan lagres på USB-pinne og brukes uansett hvor du er på farten.

Den automatiske passordfunksjonen er en god assistent til raskt og enkelt fylle ut webskjemaer. Programmet er kompatibelt med Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Når automatisk fylling ikke støttes, kan du fremdeles bruke dra og slipp-funksjonen slik at irriterende manuell skriving blir helt unødvendig. Det er mulig å skrive ut en kopi av alle passorddetaljer satt inn i programmet og beholde det som en papir backup hvis nødvendig.

Alt i alt er programmet meget funksjonell og gir enkel håndtering av viktig informasjon i et mer akseptabelt sikkert miljø, enn bare et vanlig stykke papir eller tekstfil. Du som bruker har mye mindre data å huske, kun et master passord. Deretter kan du la programmet gjøre resten.

Programmet passer selv en nybegynner på grunn av intuitivt design. Klikk på denne linken for å motta lisens.

 

Submit a Comment