Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 13. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Steganos Password Manager 16

Steganos Password Manager 16
Redaksjonen Download

Beskytter mine passord
Passord og PIN-koder er alltid sensitive og krever ekstra forholdsregler. Steganos Password Manager er et program som er spesielt utformet for å sikre passord, i et trygt arkiv. Videre kan det generere sikre passord og skrive dem automatisk. Det bidrar til å skape sterke og uknuselige koder, og hindrer deg dermed mot å bruke samme eller lignende enkle passord overalt, noe som gjør din identitet sårbar. Med hjelp av Steganos Password Manager, det er bare ett passord å huske, nemlig hovedpassordet, hvilket du legger inn ved oppstart.
Du kan lage passordbeskyttede «nøkkelringer» og legge til ulike kategorier med detaljer knyttet til. Hvert brukernavn og passord har nemlig felter for beskrivelse, web adresse og notater. Bankkontoer har egne skjemaer med alternativer for å lagre kontonummer (IBAN) og PIN. Kredittkort seksjon tilbyr å skrive info om kortholderen, kredittkortnummer, PIN, bekreftelseskode og validerings datoer.
De angitte dataene er kryptert og forblir sikre og kan ikke nås uten hovedpassordet. Programmet lar deg også lage bærbare versjoner så alle passord og tilhørende detaljer kan lagres på USB-pinne, og brukes overalt hvor du er på farten. Med den automatiske passordfunksjonen får du en god assistent som raskt og enkelt kan fylle opp nettskjemaer og den er kompatibel med de største nettleserne.
Når autoutfylling ikke støttes, er det dra og slipp-funksjonen slik at irriterende manuell skriving blir helt unødvendig.
Det er mulig å skrive ut en kopi av alle passorddetaljer satt inn i programmet og beholde som en papirkopi, hvis nødvendig.
Samlet sett gir programmet en meget funksjonell og enkel håndtering av hemmelig informasjon i et sikkert miljø. Du har mye mindre data å huske, og alt du trenger, er å huske hoved passordet. Programmet fikser resten.
For å motta lisens skal du besøke denne siden: http://bit.ly/27YBulL

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Steganos Password Manager 16

Steganos Password Manager 16

Submit a Comment