Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 16. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Start Menu X

Start Menu X
Redaksjonen Download

startmenu_22887Tilpasset startmeny

Mange brukere ønsker å kunne tilpasse utseendet til Startmenyen i Windows for å uttrykke sin personlighet eller bare legge til litt moro. Start Meny X gir tilpasning av Startmenyens farger, layout, grupper og programmer.

Etter en rask installasjonsprosess, er Startmenyen automatisk endret og programikonet er plassert i systemstatusfeltet. I innstillingsmenyen kan du velge om du vil starte programmet med Windows, samt bestemme tastekombinasjon som en snarvei for rask åpning til systemmenyen til Start Menu X.

Tilpassing lar deg bygge eget design for menyen, endre skalering, justere automatisk kolonnebredden.

Forhåndsvisningsvinduet presenterer direkte det nye utseendet. Du kan legge til eller fjerne programmer fra hver kategori, som system, grafikk, kontortjenester, spill og internett.

Du kan også legge til nye grupper og redigere eller fjerne eksisterende. Dette alternativet er veldig praktisk for dem som har mange installerte programmer, fordi de enkelt kan gjøres lett tilgjengelig gjennom et bedre organisert system, uten å rulle, eller måtte trykke ekstra klikk. Startknappen har flere alternativer og kan deles inn i et enkelt og avansert oppsett.

I enkelt oppsett endrer du kontrollene ved å merke av i boksene for å velge knapper som vises i Start-menyen, som «Lås», «Bytt bruker», Logg av», «Start», «Avslutt», „Brukerkonto» og så videre.

I avanserte alternativer det er mulighet for å markere filer som ble oppdatert noen dager siden, for å gjøre endringer mer synlig. Menyen erstattes bare når programmet er aktivt, ellers forblir i den opprinnelige form.

Programmet støtter Windows XP, Vista, 7 og 8, og installasjonsprogrammet inneholder både 32- og 64-bit versjoner. Programmet kjører med lite ressurser og forbruk og gir deg gode muligheter for personalisering med noen ekstra alternativer som kan forbedre administrasjon av programlisten. En veldig god måte å fornye din datamaskin.

Start Menu X lastes ned her. Du trenger passordet i HjemmePC nr. 11 2014 (septemberutgaven).

 

 

Submit a Comment