Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 15. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Spybot Search & Destroy

Spybot Search & Destroy
Redaksjonen Download
VAKTMESTER: Spybot Search & Destroy er en nyttig "sikkerhetsvakt" som hjelper deg med å holde PC-en fri fra uønsket programvare.

VAKTMESTER: Spybot Search & Destroy er en nyttig «sikkerhetsvakt» som hjelper deg med å holde PC-en fri fra uønsket programvare.

Pålitelig sikkerhetsvakt

En viktig oppgave i PC-bruk er å holde PC-en sikker, og sørge for forebygging av spionvare og sikkerhetstrusler av forskjellige typer, som kan føre til alvorlige problemer.

Risiko for at noen stjeler identiteten, spionasje, samt tregere arbeid med ulike operasjoner eller en total systemsvikt, kan gi mye hodepine, så det er best å være smart, og prøve å unngå alt dette fra begynnelsen, og videre vedlikeholde det regelmessig.

Spybot Search & Destroy er en ideell skanner for alle kjente og ødeleggende programvarer, og står i kampen mot spionvare. Ved vanlig bruk bistår programmet å rense spor etter programmer og din bruk av nettet, noe som kan være svært praktisk.

Grensesnittet er intuitivt og krever minimalt med tid for å ta i bruk programmet. Programmet har flere ikoner på skjermen for standard bruk, men gir noen mer interessante verktøy i avansert brukermodus.

Systemskanning er basert på funksjonsrike og stadige oppdaterte definisjoner, for å finne malware (ødeleggende programvare), og søker grundig for all slags potensiell fare.

Denne prosessen kan ta litt tid å fullføre, men når fullført, vises resultatene i kategorier, inndelt med nivåer på trusselen.

Om nødvendig, kan brukeren velge en bestemt fil eller mappe for å utføre en raskere målrettet skanning. Spybot tilbyr også en funksjon for å gjøre deg immun, som er kompatibel med Internet Explorer og Mozilla Firefox.

Dette er en sanntids overvåking mot malware angrep. I utgangspunktet, blokkerer det tilgang til nettsteder fra svartelisten, kjent for å inneholde skadelig eller uønsket programvare.

Avansert modus bringer flere verktøy for å lage systemlogger, fil utsletting, system reparasjon, administrering av oppstart, eller skanning av rot.

Under menyen for innstillinger, kan brukeren tilpasse programmets oppførsel og detaljer.

Spybot gir pålitelig hjelp i kamp mot farlig spionvare, og oppdager og fjerner problemer og enda mer, skaper en backup for hver fil som fjernes, helt automatisk.

Programmet opererer lett og smidig med minimal ressursbruk. Jevnlig bruk av Spybot vil garantert resultere i en raskere og mer optimalisert datamaskin, som igjen vil bety mye mindre bekymringer.

Spybot Search & Destroy kan lastes ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 11 2014 (septemberutgaven).

 

 

Submit a Comment