Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 19. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Softorbits Windows 10 Privacy Protector

Softorbits Windows 10 Privacy Protector
Redaksjonen Download

Hindre spionasje

Det sies at Windows 10 spionerer på sine brukere, og kaller det lovlig fordi det skal gi tilbakemelding om vaner og gi de rom for forbedringer. For oss som ikke er paranoide kan jo dette virke logisk og fornuftig, men likevel paranoid eller ei. Ingen av oss liker vel egentlig å bli overvåket likevel. Noen har forsøkt å rulle tilbake til Windows 7 eller 8, men det hjelper bare for en periode. Etter en oppgradering er du likevel tilbake. Men det finnes håp for deg som ikke ønsker denne typen overvåking. Softorbits har et verktøy som lar deg stoppe overvåking av dine aktiviteter som sendes til Microsoft. Vi skal ikke her nevne alt det som Windows 10 faktisk kan overvåke, for da ville vi alle blitt paranoide. Enkelte funksjoner kan dog deaktiveres uten hjelp av eksterne verktøy som Softorbits, men det krever god erfaring og kompetanse. Med Softorbits får du alt servert på et sølvfat med enkle brytere for hva som skal være tillatt eller ikke.

Privacy Protector er et alt i ett verktøy for å håndtere all type overvåking som sendes fra Windows. Kanskje ikke så dumt å overveie likevel. Privacy Protector bidrar til å trygge dine personopplysninger fra å bli kompromittert. Det fungerer raskt og er pålitelig, og det er organisert i smarte utformede veivisere, som er svært brukervennlige og enkle å forstå.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Submit a Comment