Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 14. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Softorbits Simple Photo Editor

Softorbits Simple Photo Editor
Redaksjonen Download

Softorbits Simple Photo Editor

Kjappe forbedringer

Et virkelig enkelt verktøy som du raskt håndterer og forbedrer dine bilder. Deretter kjører du publisering til dine sosiale medier. Dersom du er mer avansert på området finnes et utvidet redigeringsområde. Dog må det nevnes at du som er proff på området, kan finne en del mangler i programmet, og er således ikke egnet for deg. SoftOrbit Simple Photo Editor fjerne uønskede objekter, bidrar til automatisk å forbedre bilder, eller manuelt om du i stedet ønsker det. Du kan gjøre bilder skarpere, justere lys og kontrast, hvit balanse, rotere og vende samt legge på fine rammer.

Programmet har også en egen utforsker, som kan skanne gjennom hele din bildesamling og identifisere eller slette duplikate filer. Dermed får du god hjelp til å fjerne bilder som bare tar opp unødig plass.

Etter noen runder med prøver kan vi konkludere med at verktøyet er pakket med nyttige verktøy. Det er enkelt å navigere deg rundt i programmet. Det som er imponerende er funksjonen med å fjerne objekter som er uønsket på et bilde. Resultatet er imponerende og får deg til å tenke at objektet ikke fantes der fra før. Og det uten å legge for mye innsats i det. I tillegg er det enkelt å fjerne røde øyne som irriterende nok, dukker opp til stadighet hos oss som er amatører. Mange programmer gir resultateter som her blir unaturlig, men i dette programmet ser det ut til at vi får et mer naturlig preg.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment