Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 21. juni 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Smart PC Fast PC

Smart PC Fast PC
Redaksjonen Download

Fiks irriterende problemer med krasj eller treg PC

All søppel som stables på PC, inkludert filer som blir igjen etter avinstallasjoner, ugyldige snarveier og feil i registeret, forårsaker uforutsigbar atferd og tar diskplass. Smart PC oppdager potensielle problemer og kommer med en løsning, samt forslag til å optimalisere ytelsen. Etter en rask installasjon, foreslår programmet å starte rask analyse for feil i registret, midlertidige filer og nettleserhistorikk. Problemer i registeret forårsaker ofte ustabilitet og tregere behandlingstid, men det er en enkel løsning. Om problemer blir funnet på datamaskinen, kan de bli løst umiddelbart gjennom en trinnvis veiviser. Programmet lister opp alt som er satt til å starte sammen med PC-en. Her kan du frigjøre minnet fra unødvendig svinn som vil kunne resultere i dramatisk forbedret oppstart og tid ved avslutning. Alle Windows-innstillinger kan endres inklusivt automatisk omstart ved systemfeil, sporing av brukerhandlinger, aktivering av kontrollpanelet, aktivering av oppgavebehandling og lignende. Dette finjusteres for raskest og mest mulig effektiv bruk. Du kan slå på planleggeren for optimalisering på bestemte intervall. Det er tre diagnostiske innstillinger, som kan velges:

  • Rask systemtest
  • Fiks av små problemer
  • Fiks av normale problemer

I innstillingsmenyen kan du sette preferanser om hver av disse modusene og visningene. Alle kan på sin måte fikse problemer i registeret og fjerne ugyldige snarveier, samt rydde opp internett spor og fjerne søppel. Programmet fjerner også personlig informasjon fra datamaskinen for å beskytte personvernet og sikre mot uønsket tilgang eller svindel og tyveri. Programmet er veldig enkelt å bruke for alle, og bidrar til å gjøre datamaskin sunnere og mer effektiv, samt at det forbedrer operativsystemets hastighet og maksimerer ytelsen.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment