Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 21. juni 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Share to Speech

Share to Speech - tekst til tale
Redaksjonen Download

Tekst til tale
Dette er en taleressurs, som vil lese tekst fra mange ulike kilder. Det er en app for Windows og tilgjengelig på Microsofts butikk med støtte for PC, Xbox One og mobile enheter. Det kan lese websider, RSS, dokumenter, bøker, Office og Outlook e-post. Blandet i et kompakt og enkelt grensesnitt, er det et helt sett av intuitive funksjoner på skjermen mens du leser. Med dette programmet kan du konvertere til tale og fritt lytte til e-bøker, dokumenter og artikler. Pakk de som mp3 på skyen i Dropbox eller OneDrive, USB-stasjon eller en mappe for videre bruk. For eksempel, er et veldig nyttig alternativ å lage en spilleliste fra utvalgte artikler og lytte til dem i bakgrunnen. Også når det gjelder websider, er appen i stand til å gjenkjenne språket og lese bare deler av websiden. En praktisk bibliotekdel lagrer artikler så det er enkelt å organisere dem, legge til karakteristiske koder og gi rask tilgang til bestemt innhold når det er nødvendig. Innstillingsmenyen gir ytterligere mulighet til å velge stemme, kjønn, kunngjøring av tekstlengde og maksimalt antall elementer i biblioteket.
Dette er et svært kraftig verktøy for å konvertere flere filformater som websider, artikler, dokumenter, bøker og andre filer til tale. Programmet er til stor hjelp spesielt for personer med leie eller svake øyne, eller når som helst når det er mer praktisk å lytte til dokumenter i stedet for å lese dem, for eksempel på farten.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment