Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 17. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Screen ruler 2D: Mål pikselavstanden på skjermen

Screen ruler 2D: Mål pikselavstanden på skjermen
Redaksjonen Download

Screen ruler 2D er et lite program for å måle eksakt pikselavstand mellom objekter, på en skjerm.

Programmet installerer seg raskt og enkelt og er klar i løpet av få sekunder. Et eget oppstartsvindu forklarer bruken av programmet, slik at du kommer raskt i gang.

Dette vinduet kan deaktiveres om det ikke lenger er behov for denne informasjonen. Programmet er inndelt i to deler, en semitransparent linjal, og hovedvinduet, hvor alle funksjoner og målinger finner sted. Når du har plassert linjalen hvor du trenger målinger utført, vil hovedskjermen informere om linjalens posisjon fra topp og bunn, samt venstre og høyre side. Langs informasjonen fra linjalen, kan vi forstørre områder, for å se innholdet som ligger under.

Du kan også flytte linjen i alle retninger, piksel for piksel, slik at alle målinger kan utføres perfekt. I nedre del av skjermen finnes annen informasjon om innholdet, slik som verdier for RGB, HTML, HSL og DEC. Vi kan også finne detaljert informasjon om hvilken applikasjon linjalen hviler på.

Du kan altså bytte mellom flere programmer du har åpent, for å måle der du ønsker. Fra tiden på barneskolen benyttet vi ulike typer linjaler som en daglig del av mattetimene. Screen ruler 2D minner sterkt om denne tiden og gir nok ulike assosiasjoner for enkelte av oss. Programmet kunne vært enda bedre om det fantes mer detaljert informasjon som flere måleenheter.

Programmet er likevel et godt program for grafiske designere og arbeid som krever piksel perfeksjon. Screen ruler 2D var stabilt og ga en god opplevelse i bruk. Denne måneden er det konkurranse. Vi deler nemlig ut 5 lisenser til de første som svarer riktig på spørsmålene under, og sender svarene til support@hjemmepc.no.

Merk emne med «Konkurranse Infonautics HjemmePC Mai 2014»

 Spørsmål 1:

I hvilket land foregår programvareutviklingen til selskapet Infonautics GmbH?

Spørsmål 2:

Hva er navnet på det sikkerhetsprogrammet som tar sikkerhetskopi i sanntid?

Spørsmål 3:

Hva er vanlig pris i Euro av programmet «Directory List & Print Pro»?

Programmet laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 5 (mai) 2014.

screenruler_11750

 

Submit a Comment