Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 15. juli 2018

Scroll to top

Top

No Comments

RegInOut

RegInOut
Redaksjonen Download

Helautomatisert vedlikehold

Søppeltømming er en tung jobb med alt som skal sorteres og håndteres. Med RegInOut kan du få en assistent som fjerner og reparerer feil i registeret og PC-en. Med dette får du en raskere PC og raskere surfing på nett. Programmet bidrar videre til defragmentering og komplett innvendig vask av PC-en.

Registeret er selve informasjonslageret eller biblioteket om du vil, til din PC. Dette fylles opp stadig og vil også inneholde mye unødig og uønsket data. Å gjøre noe med dette manuelt vil kreve god kompetanse og forståelse, noe ikke alle har. For mye dritt i registeret vil igjen føre til treg PC, og i enkelte tilfeller krasj og låsing av programmer.

RegInOut har en god håndtering av ulike områder på din PC. Dette er inndelt i kategorier som Service Manager, Defrag og System Cleaner. Jevnlig bruk av disse sikrer god helse til din PC.

For spillere finnes en egen Game Boos funksjon, som skrur av enkelte Windows tjenester, som sparer RASM og prosessor kraft, til spillene du skal i gang med.

For deg som streamer fra nettet, vil RegInOut bidra til å forhindre buffring, noe som sikrer at du ikke vil oppleve hakking av filmen

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment