Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Recordify 2016

Recordify 2016
Redaksjonen Download

Recordify 2016 fra Abelssoft er et program som spesialiserer seg på offline musikklagring fra strømmetjenester som Spotify og Google Play. Programmet spiller inn direkte og lagrer hver sang som en enkelt MP3 eller FLAC-fil, noe som gjør det perfekt for å bygge egen musikksamling.

Et enkelt og pent organisert grensesnitt, guider deg gjennom hele prosessen uten behov for tilpasninger. Passer også godt for uerfarne brukere. Programmet tillater tilkobling til PC-høyttalere eller hodetelefoner for å fange all musikk spilt fra ulike kilder. Når du har valgt ønsket medietjeneste fra rullegardinmenyen, starter opptaket med et enkelt klikk. Det er viktig å merke seg at Spotify må jobbe i bakgrunnen og kan ikke være i privat modus eller i frakoblet modus for å få riktig kontakt med Recordify. Programmet vil vise gjeldende sang og info om artist. Det er videre en knapp for å holde sang i biblioteket. Det spiller ingen rolle når du trykker på knappen, så lenge dette skjer før neste sang begynner, fordi Recordify vil begynne å spille inn sangene på en midlertidig plassering rett etter tilkobling. Programmet kan håndtere enten enkeltsanger eller hele Spotify-spillelister og lagre dem offline med riktig navn.

For å ta opp musikk fra Google Play Musikk, installeres plug-ins til Firefox eller Chrome. Det anbefales primært å bruke Chrome nettleser som har bedre støtte med Recordify. Du må logge inn på Google Play og velg sang, for å holde den i Recordify. I menyen for alle innstillinger settes målmappen for lagret musikk. Tilgjengelige formater for lagring er MP3 og FLAC, med mulighet til å definere kvalitetsinnstillinger på opptil 320 kbps. Det som skiller Recordify fra lignende programmer er evnen til å skille programmet fra vanlig Windows Audio og å tillate deg til å utføre samtaler eller se på videoer mens opptaket skjer. Dette skjer uten at disse lydene kommer med i opptaket. Som konklusjon, er dette en intuitiv og pålitelig programvare rettet hovedsakelig mot yngre brukere og musikkentusiaster. Det gir enkel løsning for å lage spillelister fra favorittmusikken, og fungerer som en båndopptaker.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment