Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 18. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

PT Photo Editor Free

PT Photo Editor Free
Redaksjonen Download

PT Photo Editor Free

Gjør om bilder til kunststykker

PT Photo Editor Free er et godt stykke program, som kan brukes for å forbedre og retusjere bilder, korrigere farger, løse eksponeringsproblemer, fjerne ujevnheter, justere fargetonene og endre hvert bilde til et kreativt kunstverk.

Hovedvinduet er delt på flere forskjellige paneler, hvor midterste delen er reservert for forhåndsvisning. På venstre side finnes histogram og innstillinger for effekt, mens verktøy for redigering og justering ligger på høyre side av skjermen. Det er noen kjente verktøy som bilderotasjon, beskjæring og verktøy for å rette røde øyne. Du har også spesialverktøy for å fjerne urenheter samt for å klone. Du kan videre sette parametere for hvitbalanse til å justere temperatur og farge, riktig eksponering, kontrast og klarhet eller forbedre metning og glød av bildet. Ulike nivåer bidrar til å enkelt identifisere overeksponerte eller undereksponerte områder i bildene og gjøre riktige toneområder korrekt. Det er også mulig å forbedre visse farger på bildet som vil bringe frem ønskede elementer som himmel, blomstrer eller hudfarge. Mange interessante forhåndsinnstillinger tillater å lage unike bilder med bare ett klikk. Du har muligheten til å legge passelig med tekst eller bilde, samt vannmerke og ramme. Takket være støtte for batch (samtidig handling) kan programmet håndtere mange bilder på en gang. For redigering kan du markere et område i bildet og utføre endringer til en kun en viss del av bildet. Parametere er enkle å håndtere takket være glidere som øker eller reduserer verdiene, mens resultatene vil være synlig på bildet med en gang. Programmet kan effektivt løse ulike problemer og behandle ulike fotografiske operasjoner, fra å fjerne ujevnheter, reparere hud tone, og til å skape effekter som legger solskinn på bildet.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment