Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 13. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Photopus Pro

Photopus Pro
Redaksjonen Download

Forenkle prosessen flere bilder.

Photopus Pro er et program for enkel batch prosessering (samtidig behandling av flere bilder), samt bildebehandler for å forenkle prosessen med å konvertere, legge til vannmerker (tekst og bilde), endre størrelse, transformere, justere, endre navn og bruke effekter til digitale bilder. I stedet for å tilbringe timer på å redigere dine digitale bilder enkeltvis, kan Photopus Pro utføre batch bildebehandling i en enkelt operasjon. Med Photopus Pro, kan du endre størrelsen på bilder automatisk med forhåndsinnstilling for de vanligste forskjellige formater, rotere bilder, endre navn på bilder, beskjære bilder, legge vannmerke av tekst eller bilde til bildene dine, konvertere bildet til andre bildeformater (inkludert dobbeltsidig PDF og TIFF), justere DPI, bruke spesialeffekter som svart og hvitt, sepia, uskarphet, røde øyne, og gråtoner. Det er bare involvert 3 trinn for å behandle bildene:

  • Legge til bilder
  • Legge til filtre
  • Eksport

Gjennom hvert trinn i prosessen kan du forhåndsvise endringene før du lagrer bildene. Innstillinger kan lagres og benyttes i neste prosjekt.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment