Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

PDF Impress 2014

PDF Impress 2014
Redaksjonen Download

Alt du trenger i en PDF
PDF Impress 2014 er program for å lage PDF-dokumenter fra en veldig enkel prosedyre. Alt det som trengs er å høyreklikke eller dra og slipp et dokument til en snarvei på skrivebordet. PDF Impress inkluderer en virtuell skriver som gjør det mulig å opprette PDF fra alle programmer som kan skrive ut. I tillegg kan du gjøre enkle redigeringer i PDF-filene. Programmet har identisk stil som Windows 8, og er organisert svært intuitivt, så det er akseptabelt selv for nybegynnere. Hver funksjon er delt i egne avsnitt og merket med egen farge.
Programmet blar raskt mellom filer og bidrar med organiseringen. Det kan videre konvertere dokumenter i batch (samtidig endring av flere dokumenter). PDF Impress Tools kan erstatte Adobe Reader ved å forhåndsvise og skrive ut innholdet i PDF. Du kan legge til vannmerker av typene kladd, konfidensielt eller annet for å beskytte innholdet. Du velger selv plassering av vannmerket på siden. Stempler gir deg muligheten til å standardisere alle PDF filene med firmalogo, offisielt stempel eller et annet bilde. Du kan også sette inn sider fra andre PDF dokumenter, om nødvendig. Programmet gir muligheten til å velge mellom ulike sidestørrelser og retninger, samt utskriftskvaliteter med foretrukken oppløsning opp til 2400 DPI for høy kvalitet. Alternativer for bildekomprimering gir kontroll over nøyaktigheten av bildene i PDF, som kan være i ZIP, jpeg. eller CCITT format, med mulighet for å gjøre bilder i gråtoner eller negativ. For å få den minste filstørrelsen, kan programmet fjerne alle JavaScript, bokmerker, vedlegg og merknader fra PDF-dokument.
Metadata i dokumentene kan endres for å gi bedre mulighet for søk og organisering, eller etter tittel, forfatter, emne og gitt søkeord. Etter konvertering, kan dokumentet åpnes i standard PDF-leser. Du kan videre kryptere dokumenter med 128/256-bit AES-kryptering og passordbeskyttelse for maksimal sikkerhet. For å sikre autentisitet, legger programmet til digital signatur fra Windows sertifikat lager.
PDF Impress sparer tid samt inneholder noen praktiske funksjoner for manipulering, trykking og konvertering av filer i PDF-format. Det kan fullt tilpasses slik at hver bruker kan stille inn ønskede fargetema og gi full kontroll over oppgaver og innstillinger.

PDF Impress laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 10 (oktober) 2

 

PDF Impress 2014

PDF Impress 2014

Submit a Comment