Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 17. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Nero 2015 Platinum

Nero 2015 Platinum
Redaksjonen Download

Nero 2015 Platinum er den nyeste utgaven av den velkjente mediepakken som blander alt fra å brenne, spille og konvertere til videoredigering og fotoorganisering. De fleste av oss har vel kjøpt mengder med CD-er og DVD-er, for deretter å sikkerhetskopiere filmer og bilder.
Selv om ikke behovet for det er like stort i dag, vil Nero kunne være et nyttig verktøy likevel. Nero er inndelt i fire hovedgrupper:
Avspilling (Nero Media Home, Nero Media Browser, Nero Blu-ray-spiller), Redigering og konvertering (Nero Video, Nero Recode, Creative Content), Ripp og brenn (Nero Burning ROM, Nero Express), Backup og gjenoppretting (Nero Back It Up, Nero Rescue Agent).
Media Home vil automatisk søke etter alle tilgjengelige mediefiler på PC, eksterne USB-disker, smarttelefoner og nettbrett slik at du kan organisere bilder, musikk eller video samlinger lett søkbart etter koder, søkeord og metadata-informasjon.
Dessuten er det inkludert et verktøy for ansiktsgjenkjenning for å aktivere gjenfinning av bilder basert på hvem som er avbildet. Det er en funksjon for å lage lysbildeserier med spesialeffekter, personlige titler, bakgrunner og mer. Redigeringsmulighetene gir flere verktøy som fjerning av røde øyne, beskjæring, foto forbedring og fargejustering. Innebygget i spilleren kan du operere med en hvilken som helst fil, uansett om det er en video, foto, lyd, musikk spilleliste, lysbildeserie, DVD-Video eller lyd-plater.
Blu-ray-spilleren gjør det mulig å spille Blu-ray og AVCHD-disker sylskarpt og med Dolby Surround kvalitet. Nero Video slår garantert konkurrerende amatører hjem med sine fantastiske animasjoner og effekter. Programmet er rask på redigering og brenning til DVD eller Blu-ray-disker med profesjonelle menyer, skjerm navigasjon, grafikk og tekst.
Nero Recode tilbyr å rippe og konvertere filer til alle formater på en svært enkel og rask måte, med spesielt pre-konfigurerte profiler for Apple, Android, Playstation og andre enheter.
Famous Nero Burning ROM og Nero Express kan med noen få klikk, brenne filer til CD-er, DVD-er og Blu-ray, samt sikre innholdet med ”SecurDisc”, for lagring av de viktigste data.
Får å unngå sløse med plass, finnes dimensjonert splitting av filer. Dette kan fordele innholdet på flere plater.
Selv om Nero er anerkjent innen brenning, utvider de mer mot integrert mediehåndtering, og helhetsinntrykket er ganske imponerende.
Alt i en-løsningen fungerer, og programmet er enkelt i bruk.

Last ned Nero 2015 Platinum her. Velg mai 2015.

Nero_2015_Platinum2_104640

Submit a Comment