Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Maxthon Cloud Browser

Maxthon Cloud Browser
Redaksjonen Download

Maxthon Cloud Browser tilbyr rask surfing i et attraktivt grensesnitt.
Maxton representerer tilnærming til ekte skybaserte tjenester, som ikke er begrenset til en enkelt enhet eller operativsystem. Programmet håndterer flere typer data som kan gå fra nettleser til nettleser uten via andre programmer, og du kan få tilgang til alt web har å tilby med ulike enheter.
Registrering for et Maxthon Passport gir gratis, umiddelbar tilgang til nettbaserte tjenester som Cloud Synkronisering og Cloud Push for synkronisering av bokmerker, faner, valg og innstillinger, samt for å dele bilder, tekst og videoer gjennom alle dine datamaskiner og mobile enheter, uansett hvilken plattform som eksisterer.
Programmet har en høy tilpasningsevne og massevis av funksjoner som gir bra potensial. Her kan du legge til utvidelser, og velge blant raske verktøy i skuffen.
Programmet har innebygd reklamejeger, med regler du kan definere manuelt, eller automatisk. Denne kan blokkere pop-ups, skadelige annonser, bilder og sider.
Screen Snap gjør det mulig å fange opp,
beskjære og lagre deler av eller hele nettsiden. Disse kan du så raskt redigere ved å legge til tekst og objekter og umiddelbart dytte det til andre enheter.
En egen hurtigmeny gjør det mulig å sette nettsteder som favoritter, mens det finnes en funksjon for å lagre og fylle passord. Du kan navigere gjennom nettet med musebevegelser og hurtigtaster. Maxthon har lokal og skybasert nedlastningsfunksjon for å holde orden og har umiddelbar tilgang til hver nedlasting.
Et annet interessant verktøy er Resource Sniffer som fanger video, lyd eller bilde fra sidene. Nettleseren kan oversette ønsket tekst eller hele siden og med Sky Note kan du lage notater.
Med verktøyet for nattmodus kan du endre lysstyrke, tekst og bakgrunnsfarge i en bestemt tidsperiode. På bunnen, viser programmet CPU-bruk, nedlasting og opplastingshastighet, tilgjengelig minne og IP-adresse. Maxthon skilter med stor HTML5-støtte, rask surfing erfaring og mange fine funksjoner pakket i veldig fin design.

Maxthon Cloud Browser laster du ned her

Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 13 2014 (november).

Maxthon_cloud_browser_31916

Submit a Comment