Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 12. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

MakeMe3D

MakeMe3D
Redaksjonen Download

MakeMe3D

MakeMe3D er ikke et tradisjonelt program for å konvertere videoer, men et spennende program for å lage 3D av eksisterende filmer.

Den levende virkelighet er blitt en realitet. Få år tilbake var det surrealistisk å tenke seg å delta i en virtuell verden. I dag er dette blitt noe vi mer og mer er blitt vant med. Denne teknologien vil sannsynlig forsterkes i tiden som ligger foran. Selv fikk jeg æren å sitte i en virtuell berg og dalbane på et kjøpesenter i sommer. Det var for meg en kvalmende opplevelse, men unga digga det. Denne nye teknologien behøver ikke å være vanskelig i tiden som ligger foran, og det er nettopp her at MakeMe3D kommer inn i bildet. Her kan du importere 2D videoer fra DVD, AVI, WMV, MP4, 3GP, MPG, TS og andre formater. Programmet lagrer de konverterte 3D videoene i formatene AVI, MPG, MP4 og WMV. Du kan automatisk justere til å passe iPad, Playstation eller Xbox. MakeMe3D har en samtidig modus for å konvertere flere filer samtidig. Konvertering kan gjøre det meste automatisk, eller du kan blande deg inn om du ønsker. Det en likevel må vurdere er om du må oppgradere din egen hardware

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment