Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 20. juni 2018

Scroll to top

Top

No Comments

LogMeOnce Password Management Suite Premium

LogMeOnce Password Management Suite Premium
Redaksjonen Download

LogMeOnce Password Management

Tar vare på alle dine passord

Passord er en smertelig faktor vi alle må omgås med i en stund til. Dessverre trenger vi også mange av dem, for ulike nettsteder setter ulike krav til passord, som lengde og innhold. Med gode verktøy er det likevel tilstrekkelig å ha mange passord, men likevel bare huske ett. LogMeOnce er et slikt verktøy som hjelper deg med å lage gode passord tile dine favorittområder på nett, samtidig som det eneste du trenger å huske er ditt master passord. Det finnes også muligheter for deg som sliter med dette ene passordet. Ved hjelp av en mobil enhet kan du få tilgang til dine områder med brukernavn og passord, gjennom fingeravtrykk. Du må bare sikre at telefonen er i nærheten. LogMeOnce har også muligheten til å importere passord fra andre aktører. Det gjør det enkelt å bytte fra en til en annen. Du kan også importere passord som ligger lagret i nettleserne dine.

Du oppretter konto hos leverandørens hjemmeside. Her fyller du in alle dine nøkkeldata. Du blir stilt et sikkerhetsspørsmål, slik at du alltid har en mulighet for innlogging. Bare ikke velg noe som er enkelt å finne ut gjennom et søk på dine profiler rundt i nettskyene. Du starter prosessen med å signere opp fra produsentens hjemmeside. Her fyller du inn navn og e-post samt velger et sikkerhetsspørsmål og svaret på det. Husk å ikke velge noe som er åpenbart og som kan finnes om deg via et enkelt søk på Google. Nå kommer du til steget hvor du velger om du ønsker en konto med eller uten passord. Velger du uten, får du en tekstmelding til din telefon hvor du må bekrefte kontoen. Dersom telefonen din støtter det kan du heretter logge inn gjennom appen du laster ned til telefonen. Alt dette er guidet deg gjennom en egen veiviser. Alternativt kan du velge å opprette en konto med et master passord. LogMeOnce krever et tillegg installert i nettleseren, men utover det er programmet ikke avhengig av en spesiell plattform. Både PC og Mac fungerer og det er egne apper for begge plattformer i deres respektive butikker.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment