Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 14. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Joboshare DVD Ripper Platinum

Joboshare DVD Ripper Platinum
Redaksjonen Download

Kraftig rippeverktøy
Joboshare DVD Ripper Platinum er en kraftig programvare for ripping, og som kan rippe og konvertere DVD-film til en rekke formater. Et pent utformet og organisert grensesnitt gir godt arbeidsmiljø uten høy læringskurve. Etter å ha åpnet kilden (DVD-en), mappen eller IFO-fil, kan programmet trekke ut lyd og video og konvertere innholdet til ønsket format. Nyttig informasjon, som kapittel, tittel, varighet, vinkler og undertekster vises i listen. Du velger en eller flere ønskede filer med passende lydspor, undertekster og vinkler, deretter velger du eksportformat fra rullegardinmenyen og definerer banen.
Programmet støtter ytterligere muligheter til å justere eksportformatet. Det er alternative video egenskaper som gjør det mulig å tilpasse video størrelse, bithastighet, bildefrekvens aspektet og kvalitet, mens alternativer for lyd tillater å tilpasse lydkodek, bithastighet, samplingsfrekvens og kanaler. Om nødvendig, kan du trimme videoen med trimmingsfunksjoner ved å velge nettopp favoritt segmenter fra videokilden ved å sette start- og sluttpunkt.
Når alt er satt, kan du begynne prosessen. Framdriften vises nederst i vinduet. Programmet har forhåndsdefinerte profiler for populære multimedia enheter som iPhone, iPad, iPod, PSP, PS3, mobiltelefon, Windows mobile og lignende. Det krever lite ressurser og jobber raskt. Innebygd i programmet er videoavspilling direkte fra programmet. Stort utvalg av formater, god video og lyd kvalitet, og støtte for gruppebehandling og modifisering kombinert med intuitivt grensesnitt og skiller dette programmet seg ut som et svært praktisk programvare.

Joboshare DVD Ripper Platinum laster du ned her. Velg juli 2015. Passord står i HjemmePC nr. 7 2015.

Joboshare DVD Ripper Platinum

Joboshare DVD Ripper Platinum

Submit a Comment