Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 12. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

IObit Advanced SystemCare

IObit Advanced SystemCare
Redaksjonen Download

Det er to ting som bør oppta en PC-eier: Sikkerhet og ytelse
Når det gjelder sikkerhet finnes mange slags verktøy som du kan installere fra brannmurer og antivirus til spionvare og malware (samlenavn for all type ødeleggende programvare) program, og det er absolutt ingen mangel på tweaking verktøy (verktøy som utnytter ressurser) tilgjengelig for å bidra til å øke systemets ytelse. Proffe PC-brukere er ofte komfortabel med å redigere i Windows-registeret for å gjøre tilpasninger, men dette er ikke en fremgangsmåte som passer alle. IObit Avansert SystemCare er en avansert pakke med verktøy som har både ytelse sikkerhet dekket. Suiten består av et stort antall individuelle komponenter, men de kan alle nås gjennom ett pent organisert grensesnitt. Quick Care delen, som navnet kan antyde, gir tilgang til en rekke raske, hverdagslige valg som raskt kan bli en del av din daglige eller ukentlige vedlikeholdsrutine.
Her kan du skanne harddisken for malware, og selvfølgelig fjerne det. Videre kan du sjekke og fikse problemer med registeret og fjerne ugyldige snarveier eksisterer. Med modulen for beskyttelse kan du raskt dekke sporene dine ved å fjerne innhold til dine aktivitetslogger for alle populære nettlesere, samt en rekke vanlige programmer som eksempelvis Microsoft Office og Windows Media Player. Quick Care inkluderer også et oppryddingsalternativ som lar deg frigjøre plass på harddisken ved å slette midlertidige filer, loggfiler og andre unødvendige rester av databruk. Filer kan ikke bare slettes, men også utryddes ved å overskrive dem. Dette hindrer enhver form for gjenoppretting av andre programspesialister. Deep Care avanserer menyvalget noe. Her finner du mer avanserte verktøy som utfører mer dyptgående skanninger av systemet, noe som betyr at dette er en mer tidkrevende del og jobbe med, men igjen en som vil bringe mer merkbare resultater.
Problem med ytelse og stabilitet kan løses ved å kjøre en dypskanning av registeret, mens vanlig systemoptimalisering er passende for internett og nettverksytelse. Det er også enAdvanced_System_Care_50337 god funksjon for sletting av søppel i programmet Hvis du ønsker å ta en mer hands-on tilnærming til systemvedlikehold, kan du jobbe deg gjennom Turbo Boost-delen. Her kan du velge fra forhåndsdefinerte moduser som automatisk gjelder visse tilpasninger, men du kan også manuelt justere innstillingene for forbedret ytelse.

Denne måneden deler vi ut 10 lisenser til dem som svarer rett på spørsmålene under, og sender dette til support@hjemmepc.no. Skrive følgende i emnefeltet: «svar på konkurranse IOBIT».
• I hvilket år ble IOBIT som selskap opprettet?
• IOBIT har programmer for både Mac og PC?

IObit Advanced SystemCare kan lastes ned her. Du trenger passord fra HjemmePC nr. 2 2015 (februar)

 

Submit a Comment