Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 20. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Happy Card

Happy Card
Redaksjonen Download

Abelssoft Happy Card

Kort til invitasjoner av alle slag

Det er noen invitasjoner som oppleves som spesielle. Disse tar vi ofte vare på fordi de enten betyr mye, er morsomme eller spesielle av annen årsak. Med Happy Card kan du bidra til å skape denne opplevelsen hos dine venner eller blant familie. Her oppretter du spesielle kort på få klikk, og det uten kompetanse på bruken av programmet.

Grensesnittet bistår nemlig i den sak, slik at du som bruker av programmet enkelt skjønner hvordan du skal gå frem. Du får mer enn 50 ulike maler å velge blant, alt til bursdag bryllup, fester og annet. Design assistenten bistår deg steg for steg slik at resultatet blir eksakt slik du forestiller deg det. Når et kort er opprettet, kan du lage en seriekopling av. Det betyr at om du har en liste med navn så vil Happy Cards kunne fylle ut det unike navn på hvert kort. Dermed kan du skrive ut kort uten å måtte fylle på med noe navn med penn i etterkant. Alt håndtert i fra programmet. Så både en invitasjon og et evt takkekort, vil enkelt bruke samme liste og spare masse tid. I tillegg til å skrive ut og bruk det som et klassisk kort, kan du sende det online via sosiale medier eller e-post

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment