Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 15. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

FotoSketcher

FotoSketcher
Redaksjonen Download

Bli en artist med bistand fra FotoSketcher

FotoSketcher er et interessant kunstnerisk program som gjør bildene om til kunstverk, bokstavelig talt. I programmet finnes mange ulike stiler å velge mellom, som blant annet blyant skisse, oljemaleri, akvarell, pastell, tegning, tegneserie, penn og blekk, sepia (gammeldags bilde) og mange andre. Det er veldig enkelt å bruke og med et godt organisert grensesnitt, hvor hovedskjermen er delt i to skjermer, for å ha et før og etter perspektiv. Alle knappene er plassert i menyen øverst. Når bildet er lastet inn, er det anbefalt å bruke «Automatisk kontrast og skarphet» fra redigeringsmenyen (Edit). Dette er lurt fordi det sikrer at resultatet blir optimalt. Programmet åpner automatisk parametere for tegning, og lister et vindu med tegnestiler. For eksempel kan du velge stilen oljemaleri og sette styrken av effekten, bildenivå, fargeintensitet, myke kanter, forskjellig tekstur eller legge til ramme og tekst. Et lite forhåndsvisningsvindu viser endringene. Ved å trykke på Draw knappen, starter programmet prosessen med å tegne og sluttresultatet vises rett på skjermen. Det er nok av valg for å uttrykke kreativitet og for å få det beste kunstverket, kan du først bruke blyant og deretter tegneeffekter, akkurat som en profesjonell maler. Videre kan FotoSketcher utføre bildekorrigering og retusjering (automatisk kontrast forbedring, endring av fargemetning, endring av størrelse eller rotering av bildet, legge ulike rammer eller legge til tekst). Bildet kan lagres som bakgrunnsbilde eller skrives ut direkte fra programmet. Dessuten har det støtte for redigering av flere bilder samtidig.

Programmet gir kunstneriske effekter med enkelhet. Best av alt, det er helt gratis, så alle kan nyte å tegne den store anstrengelsen.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment