Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 13. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

File Property Edit Pro

File Property Edit Pro
Redaksjonen Download

Med File Property Edit kan du redigere alle egenskaper og attributter på mapper og filer
Med bare noen enkle klikk kan du endre filers egenskaper, inkludert «dato opprettet», «dato endret», «sist endret», «skrive beskyttet», «skjult», «system», bildets EXIF-egenskaper, og MP3 ID3 tagger (V1 og V2). Med støtte for bla-funksjon og dra og slipp-støtte, kan du raskt legge til en gruppe av filer og kataloger.
Med ett klikk kan du også kjøre rollback (angre alle endringer du nylig har utført). Programmet støtter også forhåndsvisning, noe som lar deg se bildet som miniatyr mens du redigerer, samt eksport egenskaper, som lar deg eksportere fil-egenskapene inn i en XML fil eller CSV-fil. Selv om det overveldende flertall av brukere sjelden (eller aldri i det hele tatt) trenger tilgang til filegenskaper, bør det ikke undervurderes.
Moderne operativsystemer, avanserte applikasjoner og skybaserte tjenester bruker filegenskaper til å bygge indekser, grupperom og kategorisere objekter, tagging av filer og andre operasjoner. Det å kunne endre en slik parameter, betyr å gi tilgang til innholdet eller å kunne utføre en spesifikk operasjon med filen. Filer kan redigeres samlet eller hver for seg.
Dersom du oppdager en feil du gjorde i en av parameterne du satte på mange filer, kan du alltid bruke angrefunksjonen for å rulle tilbake en endring.

Vi har 10 lisenser som kan gis ut, så om du ønsker skal du sende en forespørsel om at du ønsker lisens innen 15. april.

Vi trekker deretter heldige vinnere
som får svar på epost. Ønsker du å være en av disse sender du en epost til support@hjemmepc.no med denne
teksten i emnefeltet: «Lisens FPE»

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment