Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 18. november 2018

Scroll to top

Top

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål

Hvor finner jeg gratis fullversjoner?

Vi jobber nå med å finne en løsning for Download.no som gjør at våre abonnenter og løssalgskjøpere kan enkelt kan logge seg på for å finne linker, nøkler og annen informasjon som skal til for å laste ned programmene vi legger ut på denne siden.

I en lang periode fremover vil du uansett finne programmene på CD-nett som tidligere.

Lisensnøkkelen er ikke lenger gyldig?

Forsøker du å installere en fullversjon vi har hatt i en tidligere utgave av HjemmePC, vil det noen ganger skje at våre rettigheter går ut på dato. Enkelte produsentene setter en utløpsdato på nøklene eller linkene vi får, slik at fullversjonen må installeres etter en gitt tid.

Kommer du over slik program på vår side, så tips oss gjerne slik at vi enten kan få skaffe en ny og gyldig versjon eller fjerne programmer som ikke lenger er aktuelle.

Hvorfor må jeg oppgi e-postadressen?

Mange av produsentene som leverer gratis fullversjoner til HjemmePC gjør dette som en viktig del av sine markedsføringsaktiviteter. I “bytte” mot at de gir bort noe, så ønsker de å kunne sende informasjon til deg i ettertid. Det kan være nyttig informasjon, som oppdateringer og nye gratisprogrammer, men vi legger ikke skjul på at de nok også ønsker å selge deg nye versjoner og nye programmer. De aller fleste har ryddige systemer for dette, slik at det er enkelt å kunne melde seg av denne typen nyhetsbrev og reklame-e-poster. Dersom du opplever problemer, så ta kontakt slik at vi kan luke ut useriøse leverandører.