Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 18. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

CDBurnerXP

CDBurnerXP
Redaksjonen Download

CDBurnerXP er et bra og gratis verktøy for å brenne CD-er og DVD-er.
CDBurnerXP har også inkludert Blu-ray og HD-DVD støtte. Det har også en funksjon for å brenne og lage ISO-filer og kopiere hele CD/DVD-er, samt det har et flerspråklig grensesnitt.
Programmet er et meget godt alternativ til tilsvarende program som koster en del kroner. Programmet er veldig enkelt å bruke, raskt i bruk og pent organisert.
Programmet har et attraktivt grensesnitt fordelt på seks ulike operasjoner: brenne datadisk, video DVD, audio-plate, ISO bilde, kopiere eller slette alt innhold fra en plate som kan overskrives.
Når du velger alternativ for å brenne plate, åpner programmet en detaljert meny og du kan velge innhold for brenning gjennom et utforsker-tre. Dette kan også gjøres med knappen «Legg til» eller bare ved dra og slipp. Programmet er også praktisk for å lage oppstartbare disker.
Når alt er satt, starter brenneprosessen. Brenning av lyd er identisk med brenning av data, bortsett fra det er en innebygd spiller i tillegg. Filene kan brennes med eller uten mellomrom mellom sporene.
Å skape video DVD eller ISO filer, er enda enklere, ved at du lager et disknavn og legger til VIDEO_TS mappen. Videre setter du skrivehastighet og starter det hele.
Sletting fungerer på to måter, enten som rask eller sikker. Den sikre kan være en fordel for konfidensielle data.
Programmet tilbyr også utskrifts mulighet for cover til CD-er og DVD-er med valgt tittel foran og bak. Et bra verktøy som kjører jevnt og feilfritt, og støtter alle Windows-operativsystemer.

CDBurnerXP kan lastes ned her.

Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 13 2014 (november).

CDBurnerXP_31913

Submit a Comment