Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 14. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

CamLAN

CamLAN
Redaksjonen Download

Mine webkameraer på nett
CamLAN er et program som gjør det mulig å vise alle video-enhetene fra alle datamaskiner, som er tilkoblet det samme nettverket.
Det støtter webkameraer, Netcams (IP-cams) og andre video-enheter som jobber med en Windows driver. Programmet har også en nettverksserver med klienter. Den integrerte webserveren har funksjonalitet for at alle kameraene kan bli overvåket eksternt fra nettleseren. Programmet har et fint grensesnitt og grei layout, noe som gjør det enkelt å jobbe med.
Første trinn er å legge kameraene inn i programmet og sette parametere. Nettverkskameraer, som er tilgjengelig gjennom IP-adresse, kan arbeide i stillbildemodus, motion-JPEG (MJPEG) eller MPEG-4 format. Alle tilkoblede enheter vises i listen med detaljer om kameraets navn, tilstand og forhåndsvisning i gitte intervall.
Fra vinduet som viser videoene, kan du se og ta bilder i forskjellige formater (JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF) eller gjøre videoopptak. I panelet for bildefangst finner du innstillinger for bildekvalitet og størrelse, miniatyrer, fargevalg, gråtoner, ulike versjoner av svart og hvitt, og muligheten til å legge til tid, dato, tekst
og logo. Programmet bruker komponenten
DirectX for videoopptak og støtter å legge et tidsstempel inn i videoen, for eksempel gjeldende klokkeslett og dato, en tekst du skriver eller en logo i bitmap.
Alle videoene er lett tilgjengelige, og skjermen som viser de, er justerbar og bevegelig over skjermen. De kan også kombineres med andre i samme vindu eller hele skjermen. Totalinntrykket er veldig bra. Programmet er praktisk og enkelt å bruke.

Last ned CamLAN her. Velg juni 2015.

CamLAN

CamLAN

Submit a Comment