Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 22. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster
Redaksjonen Download

Programmet har topp moderne utseende og optimaliserer der du trenger det mest. Baidu PC Faster er et program du lett kan bli forelsket i. Her blir du ønsket velkommen med en velkomstskjerm som viser brukerens lokasjon og værsituasjon, samt en god status over tilstanden til PC-en. Vel, værmelding var kanskje ikke helt riktig, men du kan likevel kjøre en skybasert skann av din PC. Hovedvinduet har et moderne, attraktivt og tiltrekkende design, som også er animert. Dette bildet er delt i to deler, logiske menyer på topp og en handlingsavdeling i senter og bunn av vinduet. På startskjermen finnes en knapp som kan iverksette en rekke optimaliseringstiltak for systemet. Når knappen trykkes ned, kommer et animert bilde frem, og viser progresjonen på optimaliseringen. Etter endt prosess vil du få presentert alle resultater.

Knappen kalles «One click clean», og vil rense oppstarts programmer og minnet, uten at du trenger å forhåndsdefinere noe, men kun sette at programmet skal utføre en rens etter beste evne. I tillegg til dette er det en rekke andre funksjoner som også er inkludert. «Cleaner» vil sørge for å tømme alle logger fra alle ulike nettlesere som du har installert, noe som er nyttig for å beskytte dine vaner på nett.

Programmet kjører fra statusfeltet på PC-en (høyre nederste del av skjermen). Alle mulighetene for å rense opp i systemet er logisk presentert, og enkle å forstå selv for amatører. Etter en kjørt optimalisering vil Baidu ha effektivisert driften av din PC såpass, at det bør merkes i bruk. I flere av menyene finnes undermenyer for rens av spesifikke områder, som registerrens, harddiskopprydding eller tømming av minnet.

Alt elegant og logisk strukturert med mulighet for avanserte dypdykk for spesielt interesserte. Her finnes mange undermenyer som kan sette ulike innstillinger. Etter at alle undermenyer er gått gjennom og satt opp slik en ønsker det, kan hele prosessen startes med ett klikk, så ofte en ønsker å kjøre prosessen. Det tredje menyikonet handler om hastighetsforbedring, spesielt knyttet til oppstart av PC-en. Her listes alle programmer og tjenester som er satt opp til å starte sammen med PC-en.

Alle endringer som utføres kan enkelt reverseres, så det er ikke skummelt å prøve seg frem. Det er en historikkmeny fra hvor du ser alle endringer utført. Baidu PC har sin egen virusskanner inkludert i programmet, noe som skiller det ut fra andre programmer i kategorien, og spesielt siden det er freeware. Du kan også sjekke oppdateringer til Windows i Baidus grensesnitt, samt at programmet har en funksjon for å endre på høyreklikkmenyen, reparasjon av flash, Facebook, og gjenoppretting av filer.

Et must for deg som liker tettpakkede programmer, tilgjengelig fra ett og samme grensesnitt.

Programmet laster du ned her. Du trenger passord til HjemmePC nr. 4 (april).

Baidu_PC_Faster_9595

 

Submit a Comment