Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 14. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Ashampoo WinOptimizer 2016

Ashampoo WinOptimizer 2016
Redaksjonen Download

Ashampoo WinOptimizer

Komplett optimalisering

Ashampoo WinOptimizer er av de beste og mest anvendelige program innen optimalisering for PC, som er tilgjengelig på markedet. Installasjon av programvaren gjøres raskt og elegant. Grensesnittet er godt designet og logisk oppbygd, fra topp til bunn. På toppen finner vi en meny som deler inn programmet basert på tilgjengelige funksjoner, og de er det faktisk ganske mange av. I midten av skjermen kan vi også finne mange verdifulle funksjoner pent samlet i kategorier, som startes med kun ett knappetrykk. Dette sikrer enkel bruk for selv de mest uerfarne brukere. Den store knappen på skjermen, skaper magi, fordi den så utrolig forenkler prosessen med søk i alle områder av datamaskinen, som:

  • Rengjøring av diskstasjoner fra rot til gren
  • Optimalisering av hastighet
  • Beskyttelse basert på sikkerhet på internett

I den nederste delen av grensesnittet kan vi finne litt info om PC-en, mens på venstre nedre del kan vi utføre statussjekk på harddisken. Ved å klikke på harddisk-ikonet beveger vi oss over til håndtering av harddisker, som er fylt med nyttig informasjon om harddiskene og en rekke mulige tiltak som kan utføres. Rett ved siden av, kan vi finne systemoptimaliseringen basert på et bredt sett av informasjon. Alle relevante data om PC-en blir vist på en logisk og strukturell måte, fra operativsystem til programvare, drivere og hovedkort. Dette kan være meget nyttig for brukere som prøver å finne deler som skal byttes eller oppgraderes eller for å finne nye drivere. I menyen øverst finnes knapper for de ulike modulene. Alle modulene viser mulige funksjoner i separate lister, hver liste med mål å gi en løsning for en spesifikk optimalisering av PC-en. En spesiell anbefaling går til «en-klikks» løsningen for generell optimalisering. En annen nyttig og god funksjon, er funksjonen for de fragmentering. Etter de fragmentering kan du aktivere proaktiv modus, der de fragmentering kjøres løpende, slik at harddisken alltid er renset, og dermed uten ekstra behov for å de fragmentere manuelt igjen. Proaktiv de fragmentering vil kjøres når PC-en er inaktiv, noe som vil resultere i en jevn og optimal PC hastighet. Enda mer, kan du sette en tidsramme for automatisk optimalisering. Foruten de mest nyttige verktøy, pakkes også Ashampoo WinOptimizer, med flere nyttige funksjoner som fil-håndtering, kryptering, de kryptering og sikker sletting, foruten alle målinger av systemet og PC-ens kraft. Det er også en modul for håndtering av kjørende prosesser, oppstart og håndtering av sikkerhetskopier. Alle disse funksjonene er forståelig konstruert, og åpenbart er det blitt gjort mye brainstorming om hvordan aktivere nybegynnere, til å ta ut mest mulig fra dette hendige verktøyet. Ashampoo WinOptimizer er et funksjonsrikt og brukervennlig verktøy som vil være til nytte på både kort og lang sikt. Vi løfter derfor tommelen opp.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment