Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 18. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Ashampoo Snap

Ashampoo Snap
Redaksjonen Download

Nyttig verktøy for presentasjon

Ashampoo Snap er en ekspert til å intuitivt ta opp, redigere og dele skjermen fange det som bilde eller video, sammen med i tillegg legge til tekst, gjenstander og lignende elementer, noe som er svært praktisk for å lage veivisere og demonstrasjoner. Enten du trenger å forklare noen venner hva du mener, eller du jobber med support, er Ashampoo Snap eller tilsvarende programmer en styrke. Her tar du øyeblikksbilder av skjermen ved å kun trykke en tast, eller tastekombinasjon du selv velger. Et bilde sier mer enn tusen ord, og det gjør det mer effektivt for alle parter. Med de nye funksjonene i programmet er det i enda større grad enklere å lage profesjonelle bilder, som automatisk kan få effekter påført. Utfordringen med at menyer forsvinner når du klikker på tastekombinasjonen for å ta et bilde, er ute av verden, og du kan enklere få forklart eksakt hva du ønsker. Ashampoo Snap 6 tar ikke bare skjermbilder, men kan også spille inn video av det du ser på din skjerm, inklusiv webkameraer. Hele videoinnspillingen kan lastes direkte opp til YouTube direkte fra programmet.

Er du en aktiv bruker på nettet, enten i form av å publisere nyheter på websider, blogge, eller annet, vil du trenge et verktøy som Ashampoo Snap. Med programmet kan du fange innholdet på skjermen, kommentere, redigere og publisere bilder med en betydelig flat lommebok, sammenlignet med konkurrenter som SnagIt.

Det å fange et skjermbilde er så enkelt som å bevege musen over øverste del av skjermen og velge et alternativ.

Prosessen er enkel. Du bare velger fangstmetode, holder venstre museknapp nede, og flytter på musepekeren for å skape en figur (høyreklikk avbryter handlingen). Ved å klikke på det uthevede området kommer alle menyalternativer for redigering og publisering opp i forkant.

Når du tar opp en video, er det mulig å velge mellom forskjellige opptaksstiler, enten om det er behov for å ta opp et enkelt vindu, fast region eller hele skrivebordet, samt med fortellerstemme, med mulighet for enkelt å pause og gjenoppta innspillingen handling. Nye funksjoner bringer muligheten til å spille keyboard input under videoinnspilling og tillater etablering av animerte GIF-filer. Du kan også sende video via e-post, lagre en kopi til nettskytjenester (DropBox / Microsoft One-Drive / Google Drive), laste opp video til Ashampoo Web, Facebook eller Twitter, eller bare lagre og eksportere den til et annet sted. Ashampoo Snap lagrer beleilig dine sist tatte bilder, i en rad nederst i grensesnittet for enkel tilgang. Ashampoo Snap har også støtte for bruk av vannmerke, samt å fange video (med mange muligheter for oppløsning og lagringsformater som WMV og AVI). Dette gjør jobben med å lage veivisere til en lek.

Programmet må registreres før det kan benyttes som en fullversjon. Du gjør dette under installasjonsprosessen, eller under menyvalget «Help» i etterkant.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment