Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 20. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Ashampoo Disk Space Explorer

Ashampoo Disk Space Explorer
Redaksjonen Download

Ashampoo Disk Space Explorer

Finn plasskrevende filer

Dette er nok et nyttig og kompakt verktøy fra Ashampoo. Dette er et spesielt nyttig verktøy for å gi god oversikt over hva som faktisk opptar plass på dine disker. Personlig har jeg vært plaget med plass på bærbar PC etter innføring av SSD. Disse diskene er relativt kostbare og en må derfor være restriktiv overfor hva som skal lagres der og ikke på tilleggsdisker. Når en kommer til punktet at disken er full er det nyttig å vite hva og hvor plassen er tatt opp. Med Disk Space Explorer får du en detaljert oversikt over alle filer og mapper, og eksakt lokasjon. I motsetning til den vanlige Windows Utforsker så er Disk Space Explorer basert på å liste opp filtyper og deres attributter på en slik måte, at det raskt skal kunne identifisere hvor filer filtrert etter ønskede kriterier, befinner seg. Det kan være typer som videofiler og dokumenter. For å gjøre det enda enklere vil du kunne få visualisert plassmengde ved hjelp av både kake- og stolpediagrammer. Det gir en enda kjappere måte å finne ut hvilke filer som opptar plass. Fra denne visningen er det også enkelt å kunne finne detaljer gjennom å klikke på en fil direkte i diagrammet.

Installasjonen er enkel og rett frem, tilsvarende andre programmer i familien. Grensesnittet er enkelt å hoppe rett inn i, og det er ingen tvil om at programmet er fokusert på effektivitet. Velg den disken du ønsker å analysere og du får opp et eget vindu med trestruktur som er enkelt å navigere i. Med filtrene kan du enkelt velge å få opp en oversikt over kun video eller bildefiler, slik at du enkelt kan organisere alle mediefilene på en god måte.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment