Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 22. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Ashampoo Burning Studio 2015

Ashampoo Burning Studio 2015
Redaksjonen Download

Den komplette suite for alle brenne-prosjekter på CD, DVD og Blu-ray i full HD.
Ashampoo Burning Studio brukere er uvanlig lojale, med god grunn. I løpet av de siste årene har Ashampoo gjort programmet til en komplett pakke som kan håndtere alle dine data, lyder og videoer til brenning med menyhåndtering, uten å kompromisse med enkelheten. I denne versjonen har de igjen lagd et vell av nye funksjoner og moduler, men programmet er fortsatt utrolig intuitivt å bruke, alt blir forklart etter hvert som du gjør ting.
Vi i HjemmePC har fulgt Ashampoo Burning Studio med fullversjon årlig, hvilket gjør at vi har gjort mange brukere glad i Ashampoo. Hovedfokus for denne versjonen er enda bedre menyhåndtering og muligheter for bygging av video og audio-plater med de nyeste formater. HD og Full HD video (720p og 1080p) er nå fullt støttet for Blu-ray-plater, og all koding er håndtert av Ashampoo Burning Studio.
I tillegg til dette har denne versjonen en ny modul hvor du kan bygge autostart data plater med attraktive interaktive menyer, for eksempel for samlinger av programmer. Og det er også en ny lydspiller som du kan spille av lydfiler og lyd CD-er uten å forlate programmet. Registrering må gjøres innen 10 dager etter installasjon. Du vil motta lisenskode på samme e-post som du registrerer deg på.

Oppgradering til Ashampoo Burning 15
Ashampoo Burning Studio 15 er et kompetent program for å brenne alt av multimedia. Ashampoo er en av de gjenlevende store aktørene i denne kategorien og kan feire hele 15 år. Nye funksjoner i versjon 15 støtte for M-Disc, lydeffekter for video og bildepresentasjoner, innspilling fra annenhver Windows enhet og bruk av egne bilder som bakgrunn.
Dette er bare noen av flere nyheter. Ashampoo Burning Studio 15 er grunnleggende, men gir dog all den funksjonalitet som de fleste brukere likevel trenger.
Temaene har et godt utseende. Variasjonen og kvaliteten på overganger for film og lysbildeshow, er veldig bra. Ashampoo Burning Studio 15 støtter nesten alle de store filtyper. Du kan importere filer inn i prosjekter som separate scener, eller kombinere dem med en enkel, men effektiv editor for single spor.
Du kan også brenne plater fra filmer rippet til mapper. Ashampoo Burning Studio 15 brukes videre til å utføre sikkerhetskopier, og utfører backup på filnivå til én stor fil, som også kan være kryptert.
Du kan lagre dem hvor du vil, enten på harddisk, optisk disk, eller nettverket.

Last ned Ashampoo Burning Studio 15 her. Velg juni 2015.

Ashampoo Burning Studio 2015

Ashampoo Burning Studio 2015

Submit a Comment