Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 12. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Ashampoo Photo Optimizer 2016

Ashampoo Photo Optimizer 2016
Redaksjonen Download

Kreativt bildearbeid

Ashampoo Photo Optimizer 2016 presenterer i denne versjonen et friskt og kreativt miljø for bilder som fortjener optimalisering og redigering. Denne versjonen har massevis av intuitive ett-klikk løsninger og helautomatiske prosedyrer. Ashampoo Photo Optimizer er som standard brukervennlig i layout, og justeres selv for nybegynnere. På venstre side av skjermen finnes innhenting av bilder, mens et forhåndsvisningsvindu er i hovedskjermen. På bunnen er det miniatyrbilder. Knapper for automatisk optimalisering og batch optimalisering av alle bildene i en mappe er enkelt og lett tilgjengelig, med god mulighet til å tilpasse flere favoritt verktøy, og integrasjon mellom dem direkte. Tilgjengelige verktøy er praktisk delt på ulike kategorier for bedre navigasjon. Du er i stand til å utføre grunnleggende handlinger som beskjæring, endre størrelse, legge til vannmerke eller utskrift, gjennom enkle prosedyre og få klikk. Det finnes fargekorrigeringsverktøy som gjør det mulig å justere lysstyrke og kontrast, gamma, fargetone og metning med glidere til raskt å øke eller redusere verdien. Programmet tilbyr verktøy for fjerne røde øyne, samt inneholder flere alternat

iver for rotasjon og speiling. Interessante kunstneriske effekter gir spesiell bildeforbedring, som aldrende utseende, sepia eller gråtoner og invertering av fargene på bildet. For å få best mulig resultat, kan du justere opp eller ned intensiteten av skarphet og uskarphet. Du kan stille inn bildet som et bakgrunnsbilde og det finnes innebygd støtte for å sende bilder via e-post med krymping og endring av filstørrelsen. Selv om programmet ikke er overlesset med funksjoner, er det noen svært nyttige verktøy for rask bilderedigering, samt verdifulle gruppebehandlinger (batch), som gir tilfredsstillende resultat med bare noen få enkle trinn.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Ashampoo Photo Optimizer 2016

Ashampoo Photo Optimizer 2016

Submit a Comment