Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Abelssoft SyncManager 2015

Abelssoft SyncManager 2015
Redaksjonen Download

Synkronisering som sikkerhet
Abelssoft SyncManager 2015 er et praktisk program for synkronisering av data som bilder, MP3 og andre filer, mellom mapper, disker og enheter.
Prosessen kjører automatisk i bakgrunnen slik at det ikke påvirker noe annet arbeid. Dette sikrer regelmessig vedlikehold av verdifulle backup.
Du kan velge mellom fire typer synkronisering: permanent, manuell, daglig eller ukentlig.
Grensesnittet er basert på flere enkle og raske skritt for å organisere programmet. Første steg er å velge kilde for synkronisering, og deretter ønsket synkroniserings-
intervall. Vi har alle ulike behov knyttet til dette så programmet tilrettelegger enkelt for dine behov. Til slutt bestemmes mål plasseringen for sikkerhetskopien.
Programmet kan gjøre endringer hvert femte minutt som er ideelt om du er av gruppen som gjør stadige endringer. Pilene i midten indikerer retningen av synkronisering, hvilket kan gå på en eller to måter, og der endringer påvirker kun ett sted eller begge steder. Når dette er klart og satt, så starter synkroniseringen hver gang en enhet kobles til maskinen.
SyncManager synkroniserer data i bakgrunnen helt automatisk, og sparer deg for tidkrevende manuell backup med mindre det er nødvendig å endre noe.
Prosedyren er justerbar med bare noen få klikk, så det er ikke noe problem med å tilpasse spesifikke behov.
Konklusjon er at dette er et virkelig nyttig verktøy for å holde viktige dokumenter sikret mot tap. Uansett hva som skjer, er filene alltid sikkerhetskopiert.
Et intuitivt oppsett garanterer enkel bruk uten komplikasjoner, og utviklerne har dermed lagt lista slik at selv amatøren er ønsket velkommen.
SyncManager allerede er optimalisert for Windows 10.

Abelssoft SyncManager laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 10 (oktober) 2015

 

Abelssoft SyncManager 2015

Abelssoft SyncManager 2015

Submit a Comment