Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 13. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Abelssoft SSD Fresh 2015

Abelssoft SSD Fresh 2015
Redaksjonen Download

SSD disker har ingen bevegelige mekaniske komponenter tilsvarende tradisjonelle roterende harddisker. De er utviklet til å respondere mye raskere og er dermed mer foretrukne enn de klassiske diskene. De og har også mindre risiko for å bli korrupte. Siden de er så ulike de tradisjonelle er det et annet regelsett som gjelder.
Abelssoft SSD Fresh 2015 er et hendig verktøy som optimaliserer utnyttelsesgraden betraktelig, samt også levetiden. Grensesnittet presenterer tre hoveddeler som er tilgjengelig med store knapper på siden.
Oversiktspanelet viser informasjon om diskstasjon, for eksempel med navn, størrelse, antall partisjoner og filsystem-type, sammen med grafisk kakediagram som viser ledig og brukt diskkapasitet. Moderne harddisker bruker et system for egenkontroll, kalt SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) system.
Den analyserer disken og indikerer feil allerede før de kan forårsake tap av data. SSD Fresh leser denne informasjonen og viser den i vinduet. Her vil du se alle nødvendige indikatorer for å overvåke stasjonen og oppdage feil på et tidlig stadium.
Optimalisering er tilgjengelig med bare ett klikk, og det kan gjøres helt automatisk, med mulighet til å gjenopprette tidligere innstillinger om nødvendig. Programmet anbefaler også tiltak som vil bidra til å forlenge diskens levetid, som for eksempel å deaktivere defragmentering, indeksering, logging og forhåndshenting, som er av de unødvendige tjenester som produserer flere og hyppige skrive hits, som slites av SSD disker.
For eksempel, på grunn av måten filene er lagret i SSD, gjør en defragmentering av oppstarts filene ingen mening og bør deaktiveres. Med hjelp av disse modifikasjoner, vil systemet få økning i ytelse i tillegg.
Dette programmet er allerede optimalisert for Windows 10, og det kommer ganske hendig for eiere av SSD disker, og gir deg smart kontroll over funksjoner som kan forbedre funksjonalitet og levetid.

Abelssoft SSD Fresh 2015 laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 11 (november) 2015.

Abelssoft SSD Fresh 2015

Abelssoft SSD Fresh 2015

Tags

Submit a Comment