Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 15. juli 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Abelssoft PC Fresh

Abelssoft PC Fresh
Redaksjonen Download

Friskmelding av PC-en

PC Fresh kommer med et intuitivt brukergrensesnitt som gir rask tilgang til alle verktøyene og funksjonene i programmet. Ved hjelp av dette programmet, kan du se en liste over alle de tjenester som kjører i systemet ditt, som du videre kan stoppe eller deaktivere ved behov. En interessant funksjon med PC Fresh er «Power Now»-knappen, som gjør det mulig å umiddelbart slå av alle unødvendige prosesser, for raskt å forbedre ytelsen til datamaskinen din. PC Fresh hjelper deg altså med å optimalisere Windows på en enkel måte, og støtter deg med å administrere tjenester og autostart programmer. I tillegg er det mulig å aktivere ytelsesfunksjoner og justere innstillinger som kun Windows- eksperter kjenner til. Innstillingene presenteres svært tydelig. Som en bonus får du optimalisering av RAM, noe som øker ytelsen til programmer. Ved hjelp av «Power Tool»-funksjonen, kan du kontrollere om dine diskstasjoner trenger defragmentering. Programmet gir også en detaljert rapport om hvordan harddisken blir brukt. Knappen «Show Information» gir tilgang til detaljert informasjon om datamaskinen. Som konklusjonen, er PC Fresh et hendig program når det gjelder å optimalisere ytelsen til datamaskinen din.

Brukervennlig grensesnitt som inkluderer et stort antall funksjoner for system optimalisering. Du får også detaljert informasjon om bruk av harddisk.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

 

Submit a Comment