Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 20. september 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Abelssoft FileWing Shredder

Abelssoft FileWing Shredder
Redaksjonen Download

Sikrer at filer du sletter blir fullstendig destruert.

Hver eneste datamaskin består av filer som kun tilhører visse øyne. Men uansett kan dagen komme da disse filer er unødvendige og man ønsker å slette de. Det som da er sikkert, er at du ikke ønsker at det kan være mulig å gjenopprette noe fra disse. Med FileWing kan du med sikkerhet få slettet filer du ikke ønsker skal falle i gale hender. Sletting av filer under normal Windows bruk, er rett og slett ikke nok til å unngå risikoen for gjenoppretting av data. Det FileWing gjør for å bedre på situasjonen, er å overskrive plassen disse filene tok opp med annen data. Avhengig av hvor mye tid du har tilgjengelig, eller nivået av sensitivitet, kan du velge å overskrive data alt fra en gang til 35 ganger.

FileWing kan også brukes for nøyaktig den motsatte hensikt. Det er mulig å bruke programmet å gjenopprette filer som ble slettet på et tidligere tidspunkt, men selvfølgelig ikke på filer som er blitt destruert i henhold til operasjonen over. Det har nok skjedd oss alle at filer du har slettet, likevel viste seg å være viktige. I perioden mellom du slettet det, og oppdaget feilen, har du også rukket å slette søppelbøtta, og dermed miste den muligheten Windows selv gir, til gjenoppretting av filer. FileWing, uavhengig av om det blir brukt for datarekonstruksjon eller sletting, kan brukes på både lokale harddisker, samt flyttbare medier. Dette betyr at det kan brukes til å beskytte USB-stasjoner og selv gjenopprette bilder som er slettet ved et uhell fra minnekort i digitalkameraer.

Under installasjonen må du registrere deg online. Her må du oppgi en gyldig e-postadresse, hvor du i retur vil motta en lisensnøkkel.

Last ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få varsel når nye programmer er tilgjengelig på Download.no (cirka en gang per måned).

Submit a Comment