Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 10. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Abelssoft Antilogger 2015

Abelssoft  Antilogger 2015
Redaksjonen Download

Abelssoft Antilogger 2015 er et program for å hindre såkalte loggere, som tilhører familien spionvare. Dette er typisk programvare som sniffer på tastatur og skjermaktiviteter, for å finne verdifull data som passord, kontonummer, innloggingsdetaljer og annet.
Abelssoft Antilogger er spesielt utviklet for å oppdage og nøytralisere spionvare. Programmet utfører dyp skanning av alle prosesser som kjører på datamaskinen og viser en liste over potensielt skadelige eller mistenkelige programmer.
Abelssoft Antilogger er brukervennlig og lett å bruke for alle. Helt fra første oppstart, analyserer programmet automatisk hele systemet for å sjekke for loggere.
De potensielt ondsinnede programmene blir oppført med navn og mapper de er lokalisert i. Du kan se detaljer om hvert funn eller velge å ignorere advarselen. Det er jo ikke alltid at alle funnene er skadelig, noen er også vennlige programmer.
For de program Abelssoft database mangler informasjon om, kan du selv gjøre en sjekk på internett, og godkjenne de. Alle godkjente programmer kan legges til i en liste over godkjente programmer. Fjerning av uønskede elementer er enkelt med bare ett klikk.
Abelssoft Antilogger kan kjøres i bakgrunnen som en vakt mot disse typene av inntrengere, og videre starte sammen med Windows. Når vekteren oppdager noe mistenkelig vil den varsle umiddelbart for å hindre ytterligere skade. Du kan da velge å stoppe det for en tid eller blokkere det permanent.
Abelssoft Antilogger behandler hvert program individuelt slik at du kan dobbeltsjekke før du tar den endelige avgjørelsen.
Denne typen program er definitivt høyt verdsatt i tider når datakriminaliteten vokser dag for dag og faren fra å stjele informasjon er mer enn reell, spesielt når det kommer til kredittkortopplysninger for online shopping.

Abelssoft Antilogger 2015  laster du ned her. Du trenger passordet fra HjemmePC nr. 10 (oktober) 2015

 

Abelssoft Antilogger 2015

Abelssoft
Antilogger 2015

Submit a Comment