Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 11. oktober 2018

Scroll to top

Top

No Comments

3 nyttige nettsider for nettsikkerhet

3 nyttige nettsider for nettsikkerhet
Redaksjonen Download

Av og til er det nyttig å kunne finne og bruke sikkerhetstjenester på nettet, slik at man kan få sjekket ut om man er usikre/er infisert av noe uten kjøp eller avansert installasjon av programvare. Her er tre av våre favoritter:

Shields UP!
Dette er en gammel traver, men utrolig nyttig. På www.grc.com finner du tjenesten Shields UP! som rett og slett tester om PC-en du sitter på «synes» fra utsiden. Den sjekker om det finnes åpne porter eller andre sårbarheter som potensielle hackere kan utnytte.
HouseCall
Tjenesten HouseCall fra Trend Micro krever riktignok at du både laster ned og installerer et lite program, men til gjengjeld får du en gratis virussjekk av PC-en din.
Dette kan være et nytting verktøy om du tviler på din eksisterende virusbeskyttelse eller du ønsker å dobbeltsjekke PC-en for virus. Nettadressen er housecall.trendmicro.com.
McAfee Security Scan Plus
Dette miniprogrammet fra McAfee gjør mer enn bare å se etter virus. Det sjekker også brannmurbeskyttelsen din, websikkerheten og ser etter trusler i åpne programmer.
Du finner programmet her: home.mcafee.com/downloads/free-virus-scan. Programmet kan du også sette til å skanne PC-en til faste tider.

Screenshot 2014-11-03 09.56.19

Submit a Comment