Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DOWNLOAD.no | 18. november 2018

Scroll to top

Top

No Comments

1-abc.net File Encrypter

1-abc.net File Encrypter
Redaksjonen Download

Kryptering er sikkerhet
Kryptering er alltid en smart måte å redusere risiko og beskytte personlige filer, e-post, forretningskorrespondanse og dokumenter fra andre som kan finne dem på datamaskinen. 1-abc.net File Encrypter er et ukomplisert og enkelt verktøy for rask kryptering. Grensesnittet er enkelt å bruke. Det er enkelt å kryptere en fil. Du kan bare legge den i listen over filer og deretter klikke på «Krypter nå»-knappen. Det finnes flere ulike metoder for kryptering å velge mellom. For eksempel, Simple HEX encoder som er en av de raskeste og enkleste metoder, samt Ceasar-3 og Ceasar-9 som er symmetriske metoder. Disse krever ikke passord og benyttes for ikke-kritiske data på grunn av lavere sikkerhetsnivå. Enkle eller lengre XOR metoder er kombinert med personlig passord for å gi bedre sikkerhet.
Advanced Encryption Standard metoden er kjent som den sikreste og mest brukte krypteringsfremgangsmåten i verden. Bortsett fra det, finner du også de mer ekstremt sikre og pålitelige metoder, som Blowfish, Twofish, Serpent, MARS og Tiny krypteringsalgoritme. Alle kan kombineres med hverandre.
Programmet støtter enda flere funksjoner som muligheten til å kryptere selvutpakkende EXE-filer. Prosedyren for å dekryptere et kryptert innholdet, er svært lik prosedyren for å kryptere. Du velger filer på tilsvarende måte og klikker på «Dekrypter nå»-knappen og skriver inn passordet, hvis det er nødvendig. All krypteringsaktivitet lagres i programmets historikk. Videre kan programmet bli installert på USB-pinner, disketter eller andre medier. Dette er definitivt et hendig verktøy som gjør det mulig å kryptere alle typer filer og støtter videre batch prosessering (samtidig kryptering av flere filer).
Krypterte filer kan dekrypteres kun ved hjelp 1-abc.net File Encrypter.

Last ned 1-abc.net File Encrypter her. Velg juni 2015.

1-abc.net File Encrypter

1-abc.net File Encrypter

Submit a Comment